Actieve leden

Sanne Beerling.jpg

Sanne Beerling

Sociaal Pedagogisch Hulpverlener

Lichting 22

Beerling is een rasechte bierdrinker. Van tijd tot tijd ninja'd ze onopgemerkt even van de soos naar alle kroegen. Dit sociale beest richt zich momenteel volledig op haar werk in de zorg en dit maakt haar ook een uitstekend luisterend oor. 

Karlijn Saas

Communicatie

Lichting 23

Karlijn, ofwel Saas, is al een tijdje onderdeel van Chique en dat laat ze maar al te graag horen en zien! Saas is de mama van het stel, maar dat is ook niet gek als je twee zusjes en twee broertjes hebt. Saas werkt nu al een paar jaar en haar studie status, is laten we zeggen onbekend. Karlijn zit het liefste op het terras, lekker thuis voor de buis of is aan het kroelen met haar kat Baco.

Puck Otterloo

Accountancy

Lichting 24

Puck is een echte dame; een man die zeikt kan haar echt niet deren. Onze rasechte volkszangeres smeert de keel met jager, maar kijkt na twee shots scheel. Cijfertjes zijn haar ding, net als kaassoufflés. Naast dat ze elke maand een vakantietje meepakt, glijdt ze ook graag op haar ski's naar de Dependance om een nummertje te scoren en er vervolgens niks mee te doen.

Lotte Craenen

International Business and Management Studies

Lichting 24

Lotte is een echte International Brabo. Naast het feit dat ze Italiaans, Spaans en Portugees spreekt, heeft ze een benomenswaardige Instafeed waar menig influencer nog wat van kan leren. Lotte heet ook wel Loether en dat alterego kan heel goed last minute projecten tot in de vroege uurtjes afmaken. Gelukkig kan ze vervolgens op de dinsdagavond haar efforts dan prima belonen met een stuk of vier straaljagers, waarna ze op hetzelfde tijdstip in slaap kan sukkelen in de To Romano.

Renée van de Mortel

Commerciële Economie

Lichting 25

Ons  Renée, ofwel Rennie, is dag en nacht in de soos te vinden. De soos is zelfs voor studeren een prima plek volgens Rennie. Naast haar gave om van iedere avond een escalatie-avond te maken vindt ze ook altijd wel een creatieve oplossing voor haar eeuwige uitstelgedrag. Tip voor de stille aanbidder: raak eraan gewend dat ze nooit reageert op WhatsApp.

Josien van Balen

International Facility Management

Lichting 26

Josien, beter bekend als Joos, is een echte wilde meid. Ze heeft Enschede ingeruild voor het prachtige Breda. Je ziet Josien (bijna) altijd met een biertje in d'r hand en zodra de zon schijnt op het terras. Als ze niet op het terras zit, is ze op de piste te vinden. Ze is letterlijk altijd in voor een feestje en eindigt regelmatig in de Peddels. Als afsluiter van de avond blijft de pizza salami van de Floria favoriet.

Luiza Atas

Integrale Veiligheidskunde

Lichting 27

Onze Luiza ziet er heel klein en onschuldig uit, maar verrast ondertussen iedereen keer op keer. Af en toe nogal slordig, maar niet als het om haar tijd voor vriendinnen gaat! Altijd in voor een belletje, biertje of een avondje de stad in. Ze heeft zelf niet door hoe, maar ze is er altijd. Op de dinsdagavonden is ze vaker buiten de soos te vinden met een biertje en sigaretje, maar vergeet niet; deze meid is ook zeker niet vies van een dansje.

Carmen Bos

International Tourism Management

Lichting 27

Deze dame heeft letterlijk en figuurlijk een Franse twist. Ze is een echte chefkok en draait met gemak een diner in elkaar. Deze planfanaat plant alles graag zorgvuldig in, waarbij er altijd ruimte is voor een borrel. Daarnaast kan je deze Chique dame beter niet boos maken, want dat zul je hoe dan ook bezwaren. Maar wil je indruk maken op Carmen? Kom dan niet meet simpele pizza aanzetten, ze heeft liever een bord vol groenten.